TV2 – Édes élet: Berki Krisztián meglepetése

Cikket beküldte: | 2013-10-22 – 13:28 |

Berki Krisztián meglepte kedvesét születésnapja alkalmából az ország szeme láttára a TV2 Édes élet című napi sorozatában. Nézzük mit is kapott ajándékba Pamela az olimpiai és kétszeres világbajnok magyar tornásztól.

A TV2 több műsora is beszámolt Berki Krisztián eddigi ajándékozási akcióiról, a meglepetés esküvőről, a luxusautóról, a gyémántgyűrűről. Az Aktív és az Édes élet című napi műsorokból kiderült az újabb ajándékozási őrület, ami valljuk be meg is illette a várandós Pamelát születésnapja alkalmából.

A reggeli ébresztőt úgy tervezte meg Krisztián, hogy hagyta kedvesét addig aludni ameddig nem mutatott az óra annyi időt, amennyit Pamela születésének napján. Az ágyba vitte a születésnapi tortát egy marcipánbábúval a tetején, ami Krisztiánt ábrázolta.

A nap folytatódott egy meglepetés fotózással. Krisztián elvitte Pamelát egy pikáns terhességi fotósorozat elkészítésére, amelyet nem szokványos módon valósítottak meg, mindketten megváltak a ruhadarabjaiktól a képsorozat kedvéért. Krisztián nyilatkozta, hogy Ő akár egy erotikus magazinban is megmutatná a testét. Pameláék úgy döntöttek a képek láttán, hogy készíttetnek egy újabb sorozatot a gyermekük születése után, de ott már szerepelni fog a képeken a kedvenc kutyájuk és a legfiatalabb családtag is.

Berki Krisztián és Pamela születésnapi fotózása. Krisztián és Pamela fotózását bemutatta a TV2 Édes élet című műsora.
A fotózás után Krisztián elkísérte Pamelát az ultrahangos vizsgálatra, ahol ugyanolyan felhőtlenül telt az idő, mint a fotók készítése alatt. Megnézték két hét múlva születendő kislányukat, ahol megállapították milyen pufók arca is lesz a kis jövevénynek.

Az eseményekben gazdag nap estéjére még egy meglepetés került terítékre. Krisztián megszervezett egy születésnapi meglepetés bulit Pamelának, ahol megjelentek a család barátai és ismerősei is egyaránt. Pamela megérkezésekor Berki Krisztián énekhangjával nyitotta meg az estet, ahol a közös dalukat adta elő.

Krisztián elénekelte párjának a közös dalukat a születésnapi ünnepségen.

Pamela a meghatódottságtól szinte az egész estét végigsírta örömében. Krisztián biztosította a nézőket senki ne ijedjen meg, nem akar énekesi babérokra törni, de valljuk be, nem is lenne olyan rossz ötlet, ha azt nézzük néhány előadóművésznek mennyire nincs hangja.

Az eseményekkel teli napot Berki Krisztián és párja Pamela kicsit fáradtan tudták maguk mögött, de boldogan.

Forrás: TV2 – Édes élet  és Aktív című műsora.

Értékeld a filmet, bejegyzést:

1 csillag2 csillag3 csillag4 csillag5 csillag (Nincs még értékelés! Légy Te az első! Mondd el a véleményedet!)
Loading...Loading...

Szólj hozzá a bejegyzéshez!

Küld el a véleményed vagy, kérj értesítést a bejegyzésről. Kövesd a hozzászólásokat: Comments Feed RSS csatornánkon!

Légy kedves és segítőkész a többiekkel! Maradj a témánál! NINCS SPAM!

Az alábbi formázási lehetőségek engedélyezettek a hozzászólásnál:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> 

Ez egy Gravatár kompatibilis oldal! Regisztrálj egy arcképet a hozzászólásod mellé! Az alábbi honlapon megteheted: Gravatar.